Jørgen Arnor Gårdsø Lom

Jeg er en digital produktdesigner, med bakgrunn fra mediebransjen. Nå jobber jeg med nyheter i Aftenposten, verdens beste aviſ.

Du finner meg som regel i krysningspunktet mellom media, design og brukervennlighet.

Bilde av Jørgen Arnor

Curriculum Vitae

Nordnorsk siddis i Oslo

Jeg kommer fra Stavanger, men har etter hvert funnet meg godt til rette i Oslo. Her pleier jeg mine nordnorske slektsrøtter med Mack-øl og Kari Bremnes.

Mack'e med meg?
 1. Redaksjonell utvikler

  Aftenposten

  Lager redaksjonell grafikk, datavisualiseringer, kart, analyse og datajournalistikk hos Aftenposten.

 2. Tech Lead

  Sixty

  Tech Lead for EaseTV, Sixty sin plattform og rammeverk for fantastisk UI på dekoderbokser og smart-TVer, deriblant grensesnittet for Nye Altibox TV, som oppnådde 9.5/10 i test hos Tek.no. Bistod også broadcast-designere med programmatiske løsninger for Viz-grafikk, for blant annet TV 2.

  Jobbet i hovedsak i CoffeeScript, Sass og moderne ECMAScript, med tett kundekontakt, stødig QA og fokus på gode, kreative løsninger.

 3. Senior digital produktdesigner

  Uni Micro

  Ansvarlig for visuell utforming, brukervennlighet, universell design, UX og IA for Uni Micros seks-år-på-rad prisvinnende økonomisystem.

  Ledet det interne arbeidet med human interface guidelines, applikasjonsprofilmanual, og visuelle komponentbibliotek. Arbeidet med responsivt- og tverrplattform UI-design og utvikling for web.

 4. Sr. VP, Design & Marketing

  Wolftech Broadcast Solutions

  Ansvarlig frontendutvikler for alle webprodukt, UX-designer og ansvarlig for grafisk profil. Gjennomførte en full rebrand for selskapet i 2013 inkl. logo, profil og tilstedeværelse på internett, samt stod for markedsføring under fem internasjonale bransjemesser (IBC og NAB).

 5. Web og grafisk designer

  Highlighter Lom

  Daglig leder for Highlighter, et ettmannsorkester av web- og grafisk design, medieproduksjon og kommunikasjonsrådgiving.

  Særlig opptatt av å hjelpe små og mellomstore bedrifter å tjene gode penger på brukervennlighet, tilgjengelighet og bedre produkter.

Tidslinjen